COPA er din stomi-fagforening - Meld dig ind nu

Stomiforeningen Copa kæmper blandt andet for dine rettigheder, når det handler om fri og lige adgang til netop de stomi-artikler, du bruger i hverdagen. Derfor er der brug for en stærk forening for mennesker, der har stomi i Danmark - også når det gælder unge.

"Du kan møde ligesindede, som går med nogle af de samme tanker og udfordringer, som du selv gør. Derfor føler du dig måske ikke så anderledes igen" -lyder svaret, når Katrine Nielsen år skal give et bud på, hvorfor unge skal melde sig ind i Stomiforeningen Copa.

"Man kan også få hjælp og rådgivning, når det kommer til stomien. Man kan bare ringe til sekretariatet, så hjælper de én på vej" , uddyber hun.

Stomiforeningen Copa blev stiftet i 1951, så selvom foreningen har mange år på bagen, så kæmper den stadig for dine rettigheder, når det gælder din stomi. Blandt andet for rettighederne, som gør, at der ikke er (store) udgifter ved at have stomi. Copa vil sikre og kæmpe for, at du forsat selv har ret til at vælge netop de produkter, der passer til dig og din stomi, uden at du skal betale for det.

Derudover kan du møde ligesindede, der måske sidder i samme situation som dig selv ved forskellige arrangementer. Du og dine forældre kan ligeledes få råd og vejledning omkring livet med stomi, når du er medlem af Stomiforeningen Copa, så meld dig ind i dag.